werk plek

Start from $15/night

werk plek

Start from $15/night

Your Reservation

Als stagiaire/vrijwilliger krijg je een bed in een van onze slaapkamers, die je deelt met mede bewoners, met prive douche en wc. Onze accommodatie op de ranch licht op een rustig plekje midden in de natuur en binnen 10 minuten rijden van het centrum.

De woonkamer heeft een open keuken die men zal delen met de andere bewoners van de accommodatie. De woonkamer is ingericht met twee zitbanken en een salontafel. De keuken is volledig ingericht met koelkast en 5 pits gasfornuis. Op de overdekte porch staat een eettafel. In de tuin, kan je ook heerlijk zitten en er staat een barbecue.

minimale reservering 30 Dagen
 Gasten ToegangDe accommodatie is een vakantiewoning met eigen opgang en een mooie tuin, parkeerplaats, porch. Je hebt dus volop privacy en een eigen ingang.Interactie met Gasten
Wij wonen zelf ook op Bonaire en als er problemen of vragen zijn kun je ons gemakkelijk bereiken. We kunnen je op komen halen van de airport en ook weer wegbrengen.DeBuurtHet huis is gelegen in Kunuku Warahama, een zand weg van de Kaminda Sorobon.  De afstand naar het strand en winkels is slechts een paar minuten met de auto en ook het centrum van Kralendijk en de duikscholen zijn binnen een paar minuten te bereiken.Vervoersmogelijkheden

Op Bonaire is geen openbaar vervoer. We raden je aan een auto te huren. We kunnen je doorverwijzen naar een autoverhuurbedrijf. Het is ook mogelijk om een scooter te huren. Ook daarvoor kunnen we je doorverwijzen.

Dingen Waar Je Op Moet Letten

De prijs is incl. wifi, stroom op zonnepanelen en water, bij normaal gebruik.Water is op Bonaire erg duur. Bij onevenredig veel waterverbruik wordt de meerkosten doorberekend en afgerekend aan het einde van het verblijf.

Huisregels

In het huis mag niet gerookt worden. Het vakantiehuis staat in bij ons op de ranch bij alle dieren. Je hebt dus ook buren. Wij verwachten dat je na 22.00 uur geen harde muziek draait en geen herrie maakt. Het houden van feesten met een grote groep mensen of in de tuin is niet toegestaan.

   

kamer links                      kamer rechts                    badkamer rechts               huiskamer                          keuken